6. Sep 2023

11. mednarodna konferenca komunalnega gospodarstva v Skopju

Na povezavi spodaj lahko najdete informacije o 11. mednarodni konferenci na temo “Komunalne storitve v pametnih mestih”, ki bo potekala v Skopju – v Hotelu Aleksandar Palas 18. in 19. oktobra 2023 v organizaciji združenja ADKOM – Združenje ponudnikov komunalnih storitev Republike Severne Makedonije v sodelovanju z Ministrstvom za Okolje in prostorsko načrtovanje Republike Severne Makedonije. V okviru konference bo potekala tudi tehnična razstava izdelkov in opreme povezanih s tematiko konference.

Cilj konference je predstavitev in razlaga tematik, ki predstavljajo izziv vsem sodobnim gospodarskim javnim službam v želji postati del trajnostne prihodnosti in sodelovati pri uspešni uveljavitvi ideje pametnih mest.

Medsebojne izmenjave mnenj med kolegi iz komunalnega sektorja in nenehno vlaganje v znanje so pomembne za razvoj panoge. Vabimo vas, da na spodnji povezi pogledate program dvodnevnega dogodka.

Več informacij o konferenci

Prijavnica

Prijavnica – razstava

DELI

Facebook Twitter Copy
NOVICE


25. Sep 2023

Rekordna udeležba na 12. konferenci komunalnega gospodarstva

V znanem okolju Kongresnega centra Olimia je minuli konec tedna potekala 12. konferenca komunalnega gospodarstva z osrednjo temo Komunala v…

PREBERITE VEČ

25. Sep 2023

O dimnikarskih storitvah pred začetkom kurilne sezone – novinarska konferenca

Nova kurilna sezona, ki vpliva na kakovost zraka je pred nami. Kakšno je onesnaženje v zraku, ki ga dihamo in…

PREBERITE VEČ

15. Sep 2023

Javni poziv Ekosklada za naložbe v učinkovito rabo energije in obnovljive vire energije za poslovne subjekte

Eko sklad je objavil javni poziv za naložbe v učinkovito rabo energije in obnovljive vire energije za poslovne subjekte, in…

PREBERITE VEČ