24. nov 2023

Dodaten rok za oddajo ocene škode za tiste oškodovance iz gospodarstva po avgustovih poplavah, ki še niso oddali ocene škode – 1. december 2023

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport je objavilo poziv za oddajo ocene škode za tiste oškodovance iz gospodarstva po avgustovih poplavah in plazovih, ki do 20. septembra 2023 niso oddali ocene škode. Oceno škode na strojih in opremi, zalogah in škodo zaradi izpada prihodka lahko oškodovanci pošljejo na poenostavljenem obrazcu za oceno škode v gospodarstvu, ki vsebuje tudi vlogo za dodelitev predplačila. Poenostavljen obrazec oškodovanci pošljejo na elektronski naslov poplave2023.mgts@gov.si, in sicer najkasneje do vključno petka, 1. decembra 2023.

Hkrati lahko tisti oškodovanci, ki so oceno škode že oddali do 20. septembra 2023 in še niso prejeli predplačila, sedaj oddajo vlogo za dodelitev predplačila. Oškodovanci bodo morali predpripravljeno vlogo prenesti preko povezave, ki jo bodo prejeli preko elektronske pošte, jo pregledati in po potrebi popraviti podatke. Vlogo je potrebno poslati na elektronski naslov poplave2023.mgts@gov.si najkasneje do vključno 1. decembra 2023.

Več informacij se nahaja na povezavi tukaj.

Obvestilo Pravne službe GZS, Foto: iusinfo.si

DELI

Facebook Twitter Copy
NOVICE


18. Feb 2024

Napovedujemo dogodka v marcu in aprilu 2024 - rezervirajte si datum

Vabimo vas, da si rezervirate čas in v koledarju označite termin za dogodka, ki bosta organizirana v marcu in aprilu 2024.

PREBERITE VEČ

18. Feb 2024

Nov spletni portal ZKGS samo za člane

V sklopu prenovljenih spletnih strani Zbornice komunalnega gospodarstva Slovenije je zaživel članski portal, ki je namenjen izključno predstavnikom članskih organizacij ZKGS. Članski portal ponuja koristne in relevantne informacije, zbrane na enem mestu.

PREBERITE VEČ

16. Feb 2024

Pogrebno podjetje Maribor: Izmenjava znanj in izkušenj na 2. regijskem srečanju poslovnih partnerjev

Pogrebno podjetje Maribor iz Skupine JHMB se zaveda, da je poleg poslovnih rezultatov izjemnega pomena tudi prepoznavanje potreb poslovnih partnerjev, družbe in okolja, kjer je prisotno s svojimi dejavnostmi. V ta namen je podjetje v torek, 23. januarja 2024, organiziralo že 2. regijsko srečanje poslovnih partnerjev, ki je potekalo v večnamenski dvorani na pokopališču Pobrežje.

PREBERITE VEČ