14. Jun 2023

Prvo poslovno srečanje direktoric komunalnih podjetij v Sloveniji

Na pobudo direktorice Pogrebnega podjetja Maribor iz skupine JHMB mag. Lidije Pliberšek je v torek, 13. junija 2023, v Mariboru potekalo prvo poslovno srečanje direktoric komunalnih podjetij v Sloveniji. Srečanje je bilo namenjeno priložnosti povezovanja, izmenjave idej in navdihujočih pogovorov med izjemnimi ženskami, ki prispevajo v poslovnem svetu na komunalnem področju.

Sprejem direktoric s pozdravnim nagovorom direktorja Javnega holdinga Maribor, mag. Andreja Rihterja in direktorice mag. Lidije Pliberšek je bil v sejni sobi Javnega holdinga Maribor.  Direktor Rihter je ob tej priložnosti na kratko predstavil namen, organizacijo ter dejavnost mariborskega holdinga in vseh podjetij, ki sodijo pod njegovo okrilje.

Prav vsak trenutek srečanja je bil začinjen z zgodbami, ki je dame popeljal v sproščeno vzdušje in navdihe ter motivacijo za nadaljnje sodelovanje in medsebojno podporo za dosego skupnih ciljev, od izmenjave virov, strokovnega znanja, tržnih priložnosti in drugih koristi, ki prispevajo k uspehu.

Na srečanju so direktorice ustvarile trenutke, ki bodo ostali v spominu in jih povezovali v prihodnje. Poslovile so se z željo, da se tovrstna druženja ponovijo. 

DELI

Facebook Twitter Copy
NOVICE


25. Sep 2023

Rekordna udeležba na 12. konferenci komunalnega gospodarstva

V znanem okolju Kongresnega centra Olimia je minuli konec tedna potekala 12. konferenca komunalnega gospodarstva z osrednjo temo Komunala v…

PREBERITE VEČ

25. Sep 2023

O dimnikarskih storitvah pred začetkom kurilne sezone – novinarska konferenca

Nova kurilna sezona, ki vpliva na kakovost zraka je pred nami. Kakšno je onesnaženje v zraku, ki ga dihamo in…

PREBERITE VEČ

15. Sep 2023

Javni poziv Ekosklada za naložbe v učinkovito rabo energije in obnovljive vire energije za poslovne subjekte

Eko sklad je objavil javni poziv za naložbe v učinkovito rabo energije in obnovljive vire energije za poslovne subjekte, in…

PREBERITE VEČ