25. sep 2023

Rekordna udeležba na 12. konferenci komunalnega gospodarstva

V znanem okolju Kongresnega centra Olimia je minuli konec tedna potekala 12. konferenca komunalnega gospodarstva z osrednjo temo Komunala v vrtincu sprememb, ki se jo je udeležilo več kot 380 predstavnikov komunalnega gospodarstva. V organizaciji Zbornice komunalnega gospodarstva so se 21. in 22. septembra 2023 v Podčetrtku zbrali strokovnjaki s širokega komunalnega področja, ki so z vsebinami sledili sloganu dogodka Komunala v vrtincu sprememb.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim na pogovornih omizjih, ki so z udeleženci konference delili izkušnje v času izrednih vremenskih razmer, ter predavateljem za kritične poglede in prodorna razmišljanja o izzivih trajnostnega razvoja, ki nas čakajo v prihodnosti. Posebna zahvala gre tudi vsem udeležencem, ki so nam tokrat z rekordno udeležbo ponovno izkazali zaupanje. Brez njihovega sodelovanja konferenca ne bi dosegla svojega cilja. Hvala članom programskega sveta za nadvse aktualno programsko vsebino in več kot odlično organizacijo konference, v katero je bilo vloženo veliko truda in požrtvovalnosti.

Utrinke dogajanja najdete v video zapisu na povezavi tukaj.

DELI

Facebook Twitter Copy
NOVICE


24. Nov 2023

Dodaten rok za oddajo ocene škode za tiste oškodovance iz gospodarstva po avgustovih poplavah, ki še niso oddali ocene škode – 1. december 2023

PREBERITE VEČ

22. Nov 2023

Okrogla miza: Predstavitev projekta Mesto dreves

PREBERITE VEČ

20. Nov 2023

ZEOS z novo akcijo ob začetku Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov

PREBERITE VEČ