27. jun 2023

Rezervirajte si čas za 2. redno srečanje

Vabimo vas, da si rezervirate čas za 2. redno srečanje zaposlenih v komunalnih podjetjih, ki skrbijo za odnose z uporabniki komunalnih storitev in drugimi deležniki, z naslovom
Komunikacijska podpora uporabnikom komunalnih storitev. Na dogodku bomo pregledali primere in rešitve s področja komunikacijske podpore uporabnikom komunalnih storitev.

V torek, 12. septembra 2023, se bomo srečali vsi, ki se redno srečujemo z uporabniki, skrbimo za njihovo informiranost in novice s področja komunalnih storitev, spremljamo trende ter smo v stalnem stiku z vsemi deležniki podjetja. Poleg predstavitve različnih primerov in rešitev s področja komunikacijske podpore uporabnikom komunalnih storitev, bodo svoj pogled na komunikacijo v pogovoru za okroglo mizo strnili predstavniki vladnih organizacij, občin in komunal.

DELI

Facebook Twitter Copy
NOVICE


20. Maj 2024

Svetovni dan čebel obeležili tudi v komunalnih podjetjih

Danes, 20. 5., obeležujemo svetovni dan čebel - dan, ki je posvečen vsem opraševalcem in opozarja na vlogo opraševalcev v prehranski verigi in njihov pomen za biotsko raznolikost.

PREBERITE VEČ

20. Maj 2024

Marjetica Koper: Učni čebelnjak

V soboto, 18. 5. 2024 so med 08. in 12. uro pri učnem čebelnjaku Marjetice Koper na Mestni vrtnariji Koper obeležili Svetovni dan čebel in čebelarstva.

PREBERITE VEČ

17. Maj 2024

JP VOKA SNAGA: 134 let javnega vodovoda v Ljubljani

17. maja 1890, je voda prvič pritekla do pip uporabnikov 606 hiš v Ljubljani. To pomeni, da so v JP VOKA SNAGA obeležili 134 let javnega vodovoda v Ljubljani.

PREBERITE VEČ