20. nov 2023

ZEOS z novo akcijo ob začetku Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov

Publikus d.o.o. je skupaj z družbo ZEOS, d.o.o. v sklopu njihovega projekta Life Spodbujamo e-krožno z namenom, da se čim večim še delujočim aparatom, ki jih več ne potrebujete, podaljša njihovo življenjsko dobo, pripravil trimesečno akcijo zbiranja še delujočih aparatov iz gospodinjstev.

Potekala bo v občinah Kamnik, Komenda, Postojna in Pivka – torej v občinah, kjer za ravnanje z odpadki skrbi podjetje Publikus.

Poteka vse od 18. novembra 2023, ko se je pričel tudi Evropski teden zmanjševanja odpadkov, pa do 29. februarja 2024.

Več o akciji na povezavi tukaj.

DELI

Facebook Twitter Copy
NOVICE


18. Feb 2024

Napovedujemo dogodka v marcu in aprilu 2024 - rezervirajte si datum

Vabimo vas, da si rezervirate čas in v koledarju označite termin za dogodka, ki bosta organizirana v marcu in aprilu 2024.

PREBERITE VEČ

18. Feb 2024

Nov spletni portal ZKGS samo za člane

V sklopu prenovljenih spletnih strani Zbornice komunalnega gospodarstva Slovenije je zaživel članski portal, ki je namenjen izključno predstavnikom članskih organizacij ZKGS. Članski portal ponuja koristne in relevantne informacije, zbrane na enem mestu.

PREBERITE VEČ

16. Feb 2024

Pogrebno podjetje Maribor: Izmenjava znanj in izkušenj na 2. regijskem srečanju poslovnih partnerjev

Pogrebno podjetje Maribor iz Skupine JHMB se zaveda, da je poleg poslovnih rezultatov izjemnega pomena tudi prepoznavanje potreb poslovnih partnerjev, družbe in okolja, kjer je prisotno s svojimi dejavnostmi. V ta namen je podjetje v torek, 23. januarja 2024, organiziralo že 2. regijsko srečanje poslovnih partnerjev, ki je potekalo v večnamenski dvorani na pokopališču Pobrežje.

PREBERITE VEČ